Logo Volkstuinvereniging-1

Beste lezer,

We willen je graag herinneren aan een tweetal belangrijke data!

Algemene Leden Vergadering

Aanstaande donderdag 3 maart organiseert het bestuur de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV). Na 2 jaren geen vergadering te kunnen organiseren vanwege de pandemie mag het bestuur nu weer een ALV organiseren. Zie hiertoe de nieuwsbrief van maandag 21 februari j.l. Om goed voorbereid op de vergadering te verschijnen verzoeken wij je de gevoegde stukken goed te lezen. Het bestuur hoopt op een grote opkomst.

Ophalen bestellingen

Aanstaande zaterdag 5 maart vanaf 10.00 uur tot 14.00 uur worden de bestelde producten uitgeleverd bij de kantine van de vereniging. Zaden van Garant, aardappelen van Jalving en aardbeien van Van Duivenvoorde. Zoals elk jaar heeft het bestuur ook tijdens deze dag een mooie aanbieding om het seizoen mee te kunnen beginnen.

Aanbieding:
4 zakken Potgrond
2 zakken zaai- en stekgrond
1 zak koemest korrels of
1 zak kalk korrels 20 kg
5 kg kunstmest naar keuze (12-10-18 of kali)

Deze aanbieding kost € 35,00 bij gelijke afname. Als je van deze aanbieding gebruik wilt maken neem dan uw kruiwagen mee om de spullen mee te kunnen nemen. De aanbieding dient contant te worden afgerekend, graag gepast.
Als het weer het toelaat (geen nachtvorst) zal er getracht worden ook plantgoed voor in de kas aan te bieden. Dit zijn dagprijzen.

Na 5 maart blijft het mogelijk om producten voor het tuinieren aan te schaffen via de Blokhut van de vereniging. Denk aan plantgoed zoals slaplantjes, bloemkoolplantjes, paprika- tomaten- komkommerplanten etc. etc. Deze plantjes zijn van hoge kwaliteit en je hoeft er niet voor te rijden!.
Ook meststoffen en potgrond kun je via de Blokhut blijven aanschaffen. Deze prijzen zijn zeker concurrerend en je steunt er uiteraard ook de vereniging mee.
Voor de beeldvorming noemen we de prijzen:
  • 1 zak potgrond € 4,-
  • 3 zakken potgrond voor € 10,-.
  • 1 zak zaai- en stekgrond € 3,-.
  • 1 zak 20 kg koemest korrels € 10,-.
  • 1 zak kalk korrels 20 kg € 10,-.
  • 5 kg patent kali € 6,-.
  • 5 kg mengmest 12.10.18 € 6,-.
Voorbeeld: Bij de Gamma kost een zak potgrond van 40 liter € 4,99 terwijl onze zak potgrond 50 liter inhoud heeft.

Schooten

Je ontvangt 10% korting op vertoon van je kaart.
facebook email website instagram