Logo Volkstuinvereniging-1

Beste lezer,

Hierbij ontvang je de oktober nieuwsbrief waarin het bestuur je nader informeert over het afvoeren van het groen tuinafval, aandacht vraagt voor de slootkanten en het dumpen van afval op ons complex.
banner-50

Afvoeren groen tuinafval (GFT

Ook dit jaar is er overleg geweest met de Gemeente en er is afgesproken dat de Gemeente het tuinafval weer zal afvoeren voor de leden van de Volkstuin vereniging. Op maandag 9 november zal de Gemeente zorg dragen voor het afvoeren van het aangeboden GFT afval.
Dat betekent dat het inleveren van het tuinafval gaat plaatsvinden vanaf donderdag 5 november tot en met zondag 8 november. Niet eerder maar ook niet langer!!!
We hebben bewust gekozen om ook de donderdag te gebruiken voor het storten. Hiermee proberen we het aantal bewegingen op het Volkstuincomplex over de dagen te spreiden vanwege de 1½ meter afstand die we moeten houden i.v.m. het Corona virus. Houdt dus rekening met elkaar en blijf Corona vrij.
Het afval kan op de parkeerplaats worden aangeboden, daar waar normaal in het voorjaar de bestelde mest wordt gestort.
Net als de voorgaande jaren zijn we blij dat de Gemeente haar medewerking hierin verleent. We hopen met zijn allen dat dit zo door kan blijven gaan maar dan moeten we met zijn allen wel de afspraak nakomen dat er alleen echt groente-, fruit- en tuinafval wordt aangeboden. Dus geen houten balken, stokken en planken. Geen plastic afval zoals plastic zakken etc. Geen glas in het afval. Uiteraard is het aanleveren van afval van buitenaf niet toegestaan.
Alleen als we het bovenstaande nakomen kunnen we er op rekenen dat de Gemeente ook volgend jaar weer haar medewerking hierin verleent. Het bestuur zal hier streng op toezien. Ook vragen we uw medewerking als u iemand verkeerd materiaal ziet aanleveren, spreek hem of haar daar dan op aan.

Heeft u uw slootkanten al opgeknapt?

Ter herinnering even de foto’s van de slootkanten. De rechter foto laat zien zoals het moet zijn. Mocht u een sloothaak willen gebruiken, het bestuur kan u er een lenen.

a4

Afval dumping

Het is weer raak!!??
Waarom voeren mensen hun afval niet af naar de milieustraat. Het kost je niets en het milieu blijft schoon.
dumpen
Afgelopen maandag trof ik bovenstaand afval aan in de bosrand bij de ingang van het Volkstuincomplex. Verstopt onder bladeren en takken. Wie haalt zoiets in zijn hoofd. De dader ligt op het kerkhof.
Als het bestuur er achter komt wie dit heeft gedaan volgt er aangifte bij de politie en als het een lid van de Volkstuinvereniging is dan royeren wij het betreffende lid direct. Mocht u weten wie dit heeft gedaan meld u dan bij het bestuur.
Onze voorzitter zal het ook deze keer naar de milieustraat brengen.
boos

Rabo ClubSupport

Heeft u al op ons gestemd?
a5
Schooten
Ook dit jaar korting bij de firma van Schooten
facebook email website